Приятел на супермоделката Наоми Кембъл пред западни медии обвиниха българските митничари

...
Приятел на супермоделката Наоми Кембъл пред западни медии обвиниха българските митничари
Коментари Харесай

Летище София започна разследване след публикации за дискриминация спрямо Наоми Кембъл

Приятел на супермоделката Наоми Кембъл пред западни медии обвиниха българските митничари на столичното летище в дискриминация, а аеропортът стартира следствие на случая, оповестиха английски медии.

На 19 май Кембъл идва у нас за фотосите на реклама. Топ моделът е спряна от униформените, които подложили нея и багажът й на щателна инспекция, преди да я пуснат в страната.

Източници настояват, че 52-годишната манекенка е била " доста смутена "  от случилото се и била твърдо уверена, че е селектирана за претършуване тъй като е чернокожа. " Наоми беше доста смутена. Целият случай й се отрази извънредно. Тя беше на път за вълнуващи фотоси, които очакваше с неспокойствие, само че това малко помрачи престоя й в София ", описа пред " DailyMail " другар на модела.

Персоналът на летище София не отговори на многократните претенции за коментар, означават от изданието. След обявата обаче летищните управляващи обявиха, че съжаляват за преживяваната на Наоми Кембъл и правят проверка на случилото се.

" От летище София ще прегледаме видеозаписите от този ден и ще интервюираме чиновниците на следващия ден, с цел да проучим случая изцяло ", обявиха още представителите на аерогарата, Наоми Кембъл, съобщи Дарик.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР